Yoga stilteweekend

Yoga Stilteweekend in het klooster van Doetinchem

Heb je behoefte aan een weekend echt helemaal voor jezelf? Wil je een aantal dingen voor jezelf op een rijtje zetten? Misschien heb je behoefte aan of ben je nieuwsgierig naar rust, ruimte en stilte?

Dan kan dit yogaweekend heel fijn zijn voor jou. In dit yogaweekend kun je echt even bijtanken. Je ervaart in dit weekend bij de monniken echte rust en stilte op een bijzondere locatie.

De abdij ligt in een mooie omgeving waar je heerlijk kunt wandelen.

.18 St. Willibrordsabdij

Gelderland-Achterhoek-Doetinchem-Slangenburg-herfst-Lindelaan

WAT HOUDT HET WEEKEND IN:

Je verblijft 2 nachten in een een-persoonskamer met douche en toilet. Het weekend is helemaal verzorgd, inclusief de maaltijden (3 x een broodmaaltijd met soep, 2 x ontbijt, 1 x een warme maaltijd op zaterdagmiddag). Er is koffie en thee aanwezig.

Er worden 3 yogasessies, 1 keer pilates en 2 meditatiesessies aangeboden.  Je hebt de mogelijkheid om mee te gaan met 2 wandelingen. In het programma worden ook de diensten van de monniken van de abdij opgenomen.

Je bent helemaal vrij om te beslissen aan welk deel van het programma je wel en en aan welk deel je niet deel wilt nemen. Mocht je meer de behoefte hebben om je terug te trekken dan is dit helemaal prima. De abdijkerk is altijd toegankelijk, ook buiten de 5 dagelijkse diensten van de monniken.

Enige ervaring met yoga is gewenst maar het hoeft niet.

DATA EN PRIJZEN:

Het yoga stilteweekend begint op vrijdag om 16.30 en wordt op zondag rond 15.00 afgesloten. 
Het aantal deelnemers zal minimaal 7 en maximaal 14 zijn.

Data 2018:

Van vrijdag 23 maart tot en met zondag 25 maart                         

Data 2019:

Van vrijdag 22 februari tot en met zondag 24 februari                 

Van vrijdag 13 september tot en met zondag 15 september       

Data 2020:

Van vrijdag 20 november tot en met zondag 22 november   

Vooralsnog is er geen nieuwe datum gepland     

Op vrijdag gaat de stilte in na de kennismaking met elkaar, voor het avondeten. De stilte wordt op zondagmiddag na het middageten weer verbroken. Ook de maaltijden zullen we in stilte nuttigen.

6D0D0A322FFD83EC5B7F20EE3E638604-abdij-slangenburg-hdr

Voor het volledige weekend inclusief volpension, yogasessies, pilates, meditatie, stiltewandelingen en de diensten van de monniken van de abdij, zijn de kosten €280,- per persoon.

Je kunt een lakenpakket bij de abdij huren voor het hele weekend voor €10,- (2 lakens, sloop, handdoek en washand).  Het is ook prima als je dit zelf vanuit huis meeneemt.

YOGADOCENTE:

Yoga en pilates docente Jolanda Hamers zal de pilates en yogasessies verzorgen. http://www.jolijf.nl

images - kopie

2 X Yin yoga sessie: Yin Yoga biedt je rust in je hoofd en lichaam.

1 X Pilates: Je traint je kernspieren, je krijgt er sterke buik, rug en beenspieren van.

1 X Do-in yoga sessie: Lichamelijke oefeningen, zelfmassage en ademhalingsoefeningen.

Jolijf-Do-In

REACTIES VAN DEELNEMERS:

Danielle: “Ik vond het heerlijk om mezelf weer terug te vinden.”

Kim: “Het was een fantastisch weekend. Ik was altijd al nieuwsgierig naar hoe stil zijn is. Door de stilte ga je echt in gesprek met jezelf en kom je op een punt dat je er gewoon bent en het stil is in je hoofd. Dit zou ik zo nog eens een keer doen.”

Meriam: “Het was een heerlijk, goed verzorgd weekend op een fijne locatie om volledig tot rust en tot mezelf te komen. Zeker voor herhaling vatbaar!”

Marjan: “Ik denk nog regelmatig aan het weekend en het stil zijn. Wanneer er door mijn omgeving naar mijn ervaringen wordt gevraagd, vind ik het lastig te omschrijven, omdat ik het zo’n fijne bijzondere en warme ervaring heb gevonden. En dat is dan wat ik vertel. “

AANMELDEN OF VRAGEN:

Je bent van harte welkom om dit yoga stilteweekend te komen ervaren. Mocht je nog vragen hebben of jezelf aan willen melden, neem gerust contact op.

Ziz counseling                                                                                     Jolanda
Jolanda Legemaat, Psychosociaal Counselor

Beukenlaan 6
3941 BA Doorn

Tel: 06-23614333

Email: zizcounseling@outlook.com